Blog

De Elektro-stylist ook voor u?

Geplaatst door: Mark | Geplaatst op: augustus 15th, 2015 | 0 Reacties

Tegenwoordig kun je voor bijna elke uitdaging hulp krijgen van een stylist of coach om je te helpen.
Zo is mijn schoonzus  kleur – en stijl adviseur (www.style-update.nl )waardoor je er altijd tip top bijloopt. Of voor je wooninrichting een interieur stylist ( www.wiezewonen.nl) om je helemaal thuis te voelen.

En nu zag ik recent dat er zelfs een elektro-stylist bestaat.

In huis en op kantoor komen steeds meer elektrische apparaten die je allemaal graag ook met internet wilt verbinden.

De elektro-stylist helpt je bij het integreren van onder andere je verlichting, verwarming, zonwering de koppeling daarvan aan je wifi-netwerk.

Daarmee maak je van je huis steeds meer een smart home. Ofwel een slim en intelligent huis, net zoals je auto.

Een smart home heeft een aantal grote voordelen:

  1. Je woont comfortabeler,
  2. De veiligheid is groter
  3. Je energie verbruik wordt minder.

Of ik mezelf nu een elektro-stylist wil noemen daar ben ik nog niet over uit. Wel heeft deze ontwikkeling mijn absolute aandacht en ik help je graag met alle vragen om ook jouw huis nog slimmer te maken.

Elektro-stylist Ja of nee ik hoor het graag van u!

Plaats een reactie