Blog

Hoe houdt u inbrekers buiten?

Geplaatst door: Mark | Geplaatst op: februari 7th, 2015 | 0 Reacties

inbrekerWat heb jij gedaan om jouw huis te beveiligen? Hoe zorg jij dat inbrekers rechts om keert maken? Hoe vaak bekruipt jou een gevoel van angst wanneer je ’s avond of ‘s nachts vreemde geluiden hoort?

Ongewenst bezoek

Ik kom op veel verschillende manieren bij mijn klanten. Zoals laatst, bij een gezin waar een inbraak gepleegd was. Heel vervelend allemaal. De materiele schade was snel te verhelpen en veel spullen waren vervangbaar. Behalve de spullen met een emotionele waarde. Het gevoel dat een ander onuitgenodigd in je huis geweest, is zo ellendig en soms zenuwslopend, dat het je dagelijkse leven behoorlijk kan beïnvloeden.

Buitenlamp met sensor

Dit gezin had al een buitenlamp met sensor opgehangen met de intentie om inbrekers af te schrikken. Helaas hing deze op grijphoogte wanneer je op de vuilcontainer ging staan. De bewuste inbreker heeft als eerste die lamp vernield en ging toen rustig verder met zijn bezigheden.

Schrikeffect

Nu hangt de nieuwe lamp met sensor op een dusdanige hoogte dat je er niet meer gemakkelijk bij kunt komen. Daarnaast gaat er in het huis een lamp aan zodat het lijkt alsof de bewoner wakker is geworden en polshoogte komt nemen.
Het schrikeffect zal in ieder geval groter zijn voor de ongenode gast! Met dit eenvoudige hulpmiddel komt het gevoel van veiligheid bij dit gezin hopelijk snel weer terug.

Wilt u nu ook een prettig gevoel hebben bij uw afwezigheid neem dan contact op zodat we de juiste oplossing voor uw situatie vinden.

Plaats een reactie