Blog

Hoeveel peertjes hangen er nog bij u thuis?

Geplaatst door: Mark | Geplaatst op: februari 28th, 2014 | 0 Reacties

Hoeveel peertjes hangen er nog bij u in huis?

Ergert u zich er aan, dat de laatste puntjes op de to-do lijst na de verhuizing of verbouwing maar niet afgerond worden? Bij mij heeft er tot 6 jaar na de verhuizing een kaal gloeilampje aan het plafond van de bijkeuken gehangen. Een kleine moeite om een lamp op te hangen zou je zeggen, maar toch…

Kaal peertjeKale peertjes

Ook bij een klant van mij was dit het geval. In de garage hingen nog altijd de kale peertjes aan het plafond. Wel met spaarlampen erin, maar hij was er niet gelukkig mee.

Een Led lamp met sensoren bood in deze situatie de uitkomst. Een sensor voor de beweging zodat het licht aangaat zodra je binnen stapt én een sensor voor het daglicht. De lamp hoeft namelijk niet aan als er voldoende daglicht is.

De vraag aan mij of hier niet iets anders kon komen….

Deze oplossing levert vooral veel gemak. Het licht is alleen aan wanneer je het nodig hebt. Verder is er sprake van energiebesparing. Het licht is nooit aan wanneer je er niet bent of er voldoende daglicht aanwezig is. Bovendien is het verbruik van een ledlamp lager dan van een spaarlamp of gloeilamp.

Schakelaars vervangen

De klant was zo blij met de nieuwe lamp en dan vooral met het gemak van het automatische licht, dat ook de bijkeuken uitgevoerd is met deze ledlampen. Die ligt namelijk op de route naar de garage. Alle oude schakelaars zijn vervangen door stopcontacten, want in de garage heb je hier vaak tekort aan.

Heeft u ook ruimten in uw huis waar u maar kort verblijft, zoals de bijkeuken en garage? Vindt u het ook vervelend om met volle handen het lichtknopje te vinden? Overweeg dan eens de aanschaf van led verlichting met bewegingssensoren. Neem vrijblijvend contact met mij op voor advies. Dan kijk ik samen met u naar de beste oplossing voor uw vraag.

 

Plaats een reactie