Slimme thermostaat

Slimme thermostaat installeren

Thuiskomen in een verwarmd huis, op elk gewenst moment van de dag. Dat kan met een slimme thermostaat. Een slimme kamerthermostaat zorgt niet alleen voor gemak in huis. Je krijgt ook meer invloed op je energieverbruik. En dat levert ongetwijfeld een besparing op. Wil je een slimme thermostaat laten plaatsen of vervangen? Mark regelt het.

Met een slimme thermostaat bestuur je je cv-ketel op afstand. Doordat de thermostaat is aangesloten op je wifi-netwerk, bekijk je eenvoudig je gegevens op je mobiel. Daardoor word je je bewuster van de energie die je verbruikt. En dat is het vertrekpunt voor energiebesparing.

Op zoek naar een slimme thermostaat? Mark adviseert je over de beste keuze, installeert de allerslimste en legt je met plezier uit hoe het werkt.

Techniek

Zo slim is de slimme thermostaat

Een slimme thermostaat wordt via wifi (draadloos internet) verbonden met jouw netwerk en het internet. De slimme thermostaat is te besturen via een app op je telefoon of tablet.

Er bestaan slimme thermostaten die ‘zelflerend’ zijn door jouw leefpatronen bij te houden. Is er op werkdagen nooit iemand thuis? Dan weet de thermostaat na verloop van tijd dat hij dan niet hoeft te verwarmen.

Er zijn daarnaast thermostaten die zoneregeling mogelijk maken, waardoor je de temperatuur per kamer kunt instellen. En dan zijn er nog thermostaten met bewegingssensoren. Die zorgen ervoor dat de CV in actie komt wanneer je aanwezig bent in een bepaalde kamer.

Slimme thermostaat laten installeren?

Zie ook