Over Mark van Gameren

Techniek verandert de wereld. Apparaten worden slimmer en communiceren steeds beter met elkaar. Daardoor zijn we in staat om onze huizen en kantoren steeds slimmer te maken. Juist die ontwikkelingen maken dat installateur Mark van Gameren zo van zijn vak houdt en geboeid blijft in de techniek.

Dit is Mark van Gameren

Van jongs af heeft Mark al interesse in techniek. Na de middelbare school ligt de keuze voor Elektrotechniek dan ook voor de hand. Na de MTS begint Mark zijn carrière als elektromonteur bij een grote installatiegroep. Een uitstapje als werkvoorbereider op kantoor is leerzaam, maar Mark haalt er te weinig voldoening uit. Liever bedenkt hij oplossingen om ze vervolgens ook zelf te bouwen. Hij geniet van het zichtbare eindresultaat. Daarom begint Mark in 2011 zijn eigen bedrijf: van Gameren Elektra.

2020
Sinds
50 +
Tevreden klanten
0 +
Beoordeling

WERKGEBIED

Zwolle en omstreken

Mark woont in Zwolle met zijn vrouw en twee dochters. Met de Overijsselse hoofdstad als thuisbasis, werkt Mark voor mensen en bedrijven in de wijde regio. Hij staat bekend als een installateur die steevast net werk aflevert. Klanten laten zich positief uit over zijn resultaten. Als erkend en gecertificeerd elektricien schakelen ook grotere installatiebedrijven Mark geregeld in vanwege zijn expertise in het programmeren van domotica.

kwaliteit & ervaring

Altijd up-to-date

Mark is lid van de branchevereniging Techniek Nederland, wat inhoudt dat hij op de hoogte is van de nieuwste normeringen, technische richtlijnen en installatie-eisen.

Hij volgt ontwikkelingen op de voet en omarmt markttrends. Dat verklaart waarom Van Gameren Elektra Preferred Supplier van Tesla is voor de installatie van laadpalen. En dat hij zich als smarthomespecialist Nest Pro installateur mag noemen.

MERKEN

Mark werkt o.a. met

Passie voor Smarthome

Bij Mark kun je terecht voor advies en installatie van reguliere elektra-oplossingen, zoals de vernieuwing van elektra en vervanging van de meterkast. Sinds de opkomst van de elektrische auto, heeft Mark bovendien veel ervaring opgedaan in de installatie van laadpalen. En in smarthome oplossingen heeft Mark het afgelopen decennium een ware passie ontdekt. Door apparaten vlekkeloos met elkaar te laten communiceren, maakt hij je huis comfortabeler, veiliger en energiezuiniger.

Een vraag voor Mark?